Çayın sanatı olarak adlandırdığımız sürece tutku ile bağlıyız. Bu süreç çayımızı yapmak için uyguladığımız yaratıcı zanaat, mükemmelliyetçi standartlarımız ve harmanlama aşamasındaki hassasiyetimizi temsil etmektedir.Her şey dünyanın en iyi çay bahçelerinden en güzel çayları seçmek ile başlıyor.
Tedarikçilerimizle olan ilişkilerimize çok değer veriyor, etik bir ortam ve güven bağını sürdürmeye özen gösteriyoruz.Çay çalılarının sadece en üst iki katmanını hasat ediyor ve yaprakları tomurcukları ile birlikte yapraklar dağılmadan el ile topluyoruz.
Karıştırma sırasında sanatçılığımız, yılın doğru zamanında en iyi çayları seçmeye, tutarlı tat ve aroma için harmanlamaya ve yüksek standartlarımızdan asla ödün verilmemesini sağlamaya dayanır.
Uzun yıllar boyunca, yetenekli Çay Ustalarımız sofistike çay tadımı sanatını icra ederler. Günde 500 bardağa kadar tadıp ve bardaktan bardağa farklı özellikleri ayırt edebiliyorlar. Nihayet demleme sanatı, çayımızın yolculuğunun bittiği yerdir. Mütevazı görüşümüze göre, mükemmel bir fincan Ahmad Tea demlemenin bir ustalığı olduğuna inanıyoruz.
MÜKEMMEL BİR BARDAK ÇAY NASIL DEMLENİR
Çay Tadımcısı Dominic Marriott, Ahmad Tea’ye göre poşet çay kullanarak mükemmel bir siyah çay yapmanın yolunu gösteriyor.